Πώς να κρατήσετε backup τις Μικροεφαρμογές (Gadgets) στα Windows 7

Οι Μικροεφαρμογές (Gadgets) στα Windows 7 αποτελούν ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό προβάλλοντας κάθε είδους πληροφορίες στην Επιφάνεια Εργασίας. Αν σκοπεύετε να κάνετε format τον υπολογιστή σας και δεν θέλετε να χάσετε ή να ψάχνετε τις μικροεφαρμογές που έχετε ήδη εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας, δείτε πώς μπορείτε να κρατήσετε ένα backup για να τις επαναφέρετε μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού.

Αν χρησιμοποιείτε την ελληνική έκδοση των Windows 7 ακολουθήστε την διαδρομή:

C:\Χρήστες\Dimitris\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets

Αν χρησιμοποιείτε την αγγλική έκδοση των Windows 7 ακολουθήστε την διαδρομή:

C:\Users\Dimitris\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets

Όπου C:, είναι ο δίσκος εγκατάστασης των Windows και όπου Dimitris, το όνομα χρήστη λογαριασμού σας.

Σημείωση: Για να δείτε τον φάκελο θα χρειαστεί [link id=’810′ text=’να ενεργοποιήσετε την επιλογή εμφάνισης των κρυφών αρχείων και φακέλων για τα Windows 7′].

Για να κρατήσετε backup των μικροεφαρμογών σας αρκεί να αντιγράψετε τα περιεχόμενα του φακέλου που βρίσκεστε σε μια ασφαλή τοποθεσία.

Για να επαναφέρετε τις μικροεφαρμογές μετά την νέα εγκατάσταση των Windows 7 απλά επικολλήστε τα περιεχόμενα στον φάκελο που ήσασταν προηγουμένως.

Αυτό ήταν! Τόσο απλά!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

2 Comments

  1. Καλησπέρα μήπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω τις μικροεφαρμογές γιατί τις απεγκατέστησα κατά λάθος και πλέον δεν υποστηρίζονται από την Microsoft; window 7 pro 64)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*