Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη τακτοποίηση των εικονιδίων στα Windows 7

Πολλοί από σας πιθανόν να θέλετε να οργανώσετε τα εικονίδια της Επιφάνειας Εργασίας με τον τρόπο που σας βολεύει. Τα Windows 7 από την μεριά τους θέλουν να οργανώσουν τα εικονίδια σας με το δικό τους τρόπο. Ποιος θα νικήσει; Μα, φυσικά εσείς! Δείτε πόσο εύκολα μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη τακτοποίηση των εικονιδίων της Επιφάνειας Εργασίας (Desktop).

Πατήστε δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο της Επιφάνειας Εργασίας (Desktop), μεταφερθείτε στην Προβολή (View) και επιλέξτε την επιλογή Αυτόματη τακτοποίηση εικονιδίων (Auto arrange icons).

Όταν η επιλογή αυτή είναι τικαρισμένη (ενεργοποιημένη), σημαίνει ότι η τακτοποίηση γίνεται αυτόματα από τα Windows 7. Αντιθέτως, όταν είναι απενεργοποιημένη ο έλεγχος για την τακτοποίηση είναι στα χέρια σας.

Αυτό ήταν! Τόσο απλά!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

  1. έχω τα WINDOWS 10 KAI ΈΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: παρόλο που έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη τακτοποίηση εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας αυτά πάντα εδώ και λίγο καιρό τακτοποιούνται αυτόματα. τι να κάνω:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*