Διατηρήσετε ίδια τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας όταν αλλάζετε θέμα

Όταν αλλάζετε τα θέματα των Windows 7 (Aero, Βασικό) θα παρατηρήσετε ότι τα εικονίδια της Επιφάνειας Εργασίας (Desktop) παραμένουν τα ίδια. Αντιθέτως, όταν χρησιμοποιείτε θέματα που έχετε εγκαταστήσει οι ίδιοι ενδέχεται μέσα στις αλλαγές να είναι και αυτή της αλλαγής των εικονιδίων. Αν θέλετε παραμείνουν ίδια τα εικονίδια όταν αλλάζετε θέματα, δείτε πώς θα το πετύχετε πολύ εύκολα.

1. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), μεταθερθείτε στην κατηγορία Εμφάνιση και Εξατομίκευση (Appearance and Personalization) και επιλέξτε Εξατομίκευση (Personalize).

Διαφορετικά, μπορείτε απλά να κάνετε δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας και να επιλέξετε Εξατομίκευση (Personalize).

2. Στο αριστερό μενού πατήστε στην επιλογή Αλλαγή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας (Change desktop icons).

3. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί ξε-τικάρετε την επιλογή Να επιτρέπεται σε θέματα να αλλάζουν τα εικονίδια επιφάνειας εργασίας (Allow themes to change desktop icons).

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*