Πως να απενεργοποιήσετε την επιβεβαίωση διαγραφής αρχείων

Κάθε φορά που θέλετε να σβήσετε ένα αρχείο, τα Windows εμφανίζουν ένα παράθυρο επιβεβαίωσης που σας ρωτάει αν είστε σίγουροι ότι θέλετε όντως να προχωρήσετε στην διαγραφή του συγκεκριμένου αρχείου. Το παράθυρο αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό όταν διαγράφετε συνέχεια αρχεία ένα-ένα. Ας δούμε πως μπορούμε πολύ εύκολα να το απενεργοποιήσουμε.

Καλό θα είναι να είναι ενεργοποιημένο το παράθυρο επιβεβαίωσης αφού αρκετές φορές μας “σώζει” από λανθασμένες διαγραφές αρχείων.

Πατήστε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Κάδου Ανακύκλωσης και επιλέξτε Ιδιότητες (Properties).

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί ξε-τικάρετε την επιλογή Εμφάνιση παραθύρου για επιβεβαίωση διαγραφής (Display delete confirmation dialog).

Πατήστε ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Προφανώς, για να το ενεργοποιήσετε ξανά τικάρετε την επιλογή ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

About Δημήτρης Τόνιας 1362 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*