Δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση των Windows 8.1 στο Windows Store

Οι χρήστες των Windows 8 μπορούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό στα Windows 8.1 μόνο μέσω του Windows Store. Ωστόσο, σε ορισμένους χρήστες έχει παρατηρηθεί ότι δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση για αναβάθμιση στα Windows 8.1 όταν ανοίγουν το Windows Store. Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

Δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση των Windows 8.1 στο Windows Store

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows 8 μέσω του Windows Update. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση KB2871389 είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση της αναβάθμισης στο Windows Store, ελέγξτε αν είναι ήδη εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.

Αν και πάλι δεν εμφανίζεται, ανοίξτε την εντολή Εκτέλεση (Run) χρησιμοποιώντας το συνδυασμό των πλήκτρων Win + R, πληκτρολογήστε την εντολή ms-windows-store:WindowsUpgrade και αυτόματα θα ανοίξει το Windows Store με την επιλογή λήψης και αναβάθμιση των Windows 8.1.

Δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση των Windows 8.1 στο Windows Store

Τέλος, η Microsoft διέθεσε μία νέα ενημέρωση για τους χρήστες που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την επιλογή αναβάθμισης χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο. Ελέγξτε αν υπάρχει ήδη η ενημέρωση KB2885699 στο Windows Update, διαφορετικά μπορείτε να την εγκαταστήσετε χειρωνακτικά από εδώ επιλέγοντας την αντίστοιχη έκδοση των Windows. Η ειδοποίηση για αναβάθμιση δε θα εμφανιστεί αμέσως αλλά την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, όπως για παράδειγμα μετά από μία επανεκκίνηση.

Δεν εμφανίζεται η αναβάθμιση των Windows 8.1 στο Windows Store

Σημείωση: Αν έχετε την έκδοση Enterprise, την έκδοση Pro των Windows 8 με ενεργοποίηση μέσω KMS ή την έκδοση του λειτουργικού από το MSDN δεν έχετε τη δυνατότητα αναβάθμισης μέσω του Windows Store.[/do]
About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

  1. Καλησπερα εχω ξεχασει το κωδικο απο το play stores κ δεν μπορω να κατεβασω τιποτα εχω το Nokia Lumia 535 εχει συστημα windows και εχω τρελαθει εχω κανει ανω κατω ολο το ιντερνετ κ δεν μπορεσα να βρω τπτ σας παρακαλω βοηθηστε μου

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*