Χάθηκε το παράθυρο από την οθόνη; Βρείτε το!

Σας έχει τύχει να ανοίξετε ένα παράθυρο ή ένα πρόγραμμα, να το βλέπετε ότι “τρέχει” στην Γραμμή Εργασιών και να μην το βλέπετε; Ε, λοιπόν συμβαίνει!

Συνήθως όταν κάποιος έχει δύο (ή και περισσότερες) οθόνες και αποσυνδέσει μία από αυτές, τα παράθυρα θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στο μέρος της οθόνης που έχει αποσυνδέσει και όχι στην οθόνη που έχει μπροστά του. Ακόμα και με επανεκκίνηση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ας δούμε πώς θα βρούμε το “χαμένο” παράθυρο μπροστά μας.

1. Κρατώντας πατημένο το Shift, πατήστε δεξί κλικ στο εικονίδιο του παραθύρου/προγράμματος στην Γραμμή Εργασιών για να εμφανιστεί το μενού επιλογών.

2. Επιλέξτε Μετακίνηση (Move) και θα δείτε να αλλάζει ο δείκτης του ποντικιού σε αυτόν της μετακίνησης. Κουνώντας το ποντίκι θα παρατηρήσετε ότι ακόμα δεν μπορείτε μετακινήσετε το παράθυρο στην κεντρική οθόνη.

3. Εδώ είναι το κόλπο! Χρησιμοποιήσετε τα βελάκια στο πληκτρολόγιο για να μετακινήσετε το παράθυρο και θα το δείτε να εμφανίζεται σιγά σιγά μπροστά σας!

Τόσο απλά!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*