Πώς να δημιουργήσετε ένα δίσκο επιδιόρθωσης συστήματος στα Windows 7

Παρ’ όλο που τα Windows 7 αποδείχθηκαν ως ένα αρκετά σταθερό λειτουργικό σύστημα, ο κίνδυνος για τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκληθούν από ιούς, errors ή προβλήματα hardware είναι πάντα πιθανός. Ο Δίσκος Επιδιόρθωσης Συστήματος(System Repair Disc) περιέχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να επιδιορθώσετε, να ανακτήσετε και να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σας σύστημα.

Μιας και δεν συμπεριλαμβάνετε πλέον σε κάθε καινούριο υπολογιστή που αγοράζετε, θα χρειαστεί να τον δημιουργήσετε εσείς, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

1. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), μεταβείτε στην κατηγορία Σύστημα και Ασφάλεια (System and Security) και επιλέξτε Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά(Backup and Restore).

2. Από το αριστερό μενού, επιλέξτε Δημιουργία δίσκου επιδιόρθωσης συστήματος (Create a system repair disc).

3. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επιλέξτε το CD/DVD recorder σας και πατήστε Δημιουργία δίσκου (Create disc) για να αρχίσει η διαδικασία.

4. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, προετοιμάζοντας τον δίσκο επιδιόρθωσης.

5. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας ενημερώσει ότι ο δίσκος έχει δημιουργηθεί. Πατήστε ΟΚ για να κλείσετε το παράθυρο.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*