Πώς να προσαρμόσετε την Ανάλυση Οθόνης στα Windows 7

1. Πατήστε δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο στην Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) και επιλέξτε Ανάλυση Οθόνης (Screen Resolution). 

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις για την ανάλυση τις οθόνης στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) πατώντας στην επιλογή Προσαρμογή ανάλυσης οθόνης (Adjust screen resolution) στην κατηγορία Εμφάνιση και Εξατομίκευση (Appearance and Personalization).

2. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατήστε στο drop-down μενού της Ανάλυσης (Resolution) και επιλέξτε την ανάλυση που επιθυμείτε από την λίστα με τις διαθέσιμες αναλύσεις μετακινώντας τον δείκτη προς τα πάνω ή κάτω.

3. Αφού έχετε πραγματοποιήσει την επιλογή σας, πατήστε ΟΚ.

4. Στο παραθυράκι που θα εμφανιστεί πατήστε Διατήρηση αλλαγών (Keep changes) αν θέλετε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις που μόλις πραγματοποιήσατε, ή επιλέξτε Επαναφορά (Revert) αν θέλετε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις που είχατε πρότινος.

Αν δεν επιλέξετε τίποτα μέσα σε 15 δευτερόλεπτα οι αλλαγές θα αγνοηθούν και γίνει επαναφορά στις προηγούμενες ρυθμίσεις αυτόματα.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*